Kropsmassage


Lider du af smerter i ryggen eller nakken? Gør det ondt i benene? Uanset hvor du har ondt i kroppen, har vi en massage til dig som netop vil hjælpe dig med at få ro i sindet.

Massage har mekaniske og fysiske effekter på bindevæv, muskler og led. Desuden har forskellige massagegreb indvirkninger på nerver og muskler. En dybdegående massage af hele kroppen, afhjælper og forebygger muskelspændinger samtidig med at den virker afstressende. Hos Sakun Wellness udføres kropsmassage af vores ekspert massør Sakun, som har flere års erfaring på området. Endvidere, udføres nakke, hoved, skulder massage i tilfælde muskelspændinger eller hvis man ønsker, at blive afstresset med en kvalitetsmassage.Få en kropsmassage

LÆS MERE OM PRISER


De positive indvirkninger


Kropsmassage har enorm positiv virkning på muskulaturen samt kroppens bløde væv. En hel-kropsmassage hjælper til at fjerne spændinger og give ømme muskler smidighed igen. Derudover forbedrer den blodcirkulationen og hjælper således blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler, væv og de indre organer.

Endvidere nedbryder kropsmassage affaldsstoffer, som er ophobet i muskler og medvirker samtidig til at opløse og fjerne dem, ligesom den påvirker lymfesystemet, således at vævsvæsken får ny næring og ilt, og affaldsstoffer fjernes.
Ønsker du at bestille tid?

Så ring til os på (+45) 29 77 73 29
eller
Prøve vores online booking her.